forum członków wspólnoty Mieszka I 7E

Witaj na naszym forum

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2020-06-11 11:23:06

adam_makowski
Administrator
Liczba postów: 6
Windows 8.1Firefox 77.0

zebranie wspólnoty 29.06.2020 r.

Zgodnie z informacją zamieszczoną na drzwiach wejściowych do budynku:

Działając na podstawie art. 30 pkt 1 ppkt 3 Ustawy z dnia 24 czerwca 1994 r. o własności lokali (Dz.U. 2019 poz. 737 z późn. zmianami):

ZWOŁUJĘ

zebranie ogółu właścicieli lokali Wspólnoty Mieszkaniowej Mieszka I 7E w Grudziądzu.

Zebranie rozpocznie się 29 czerwca 2020 r. o godzinie 18:00. Biorąc pod uwagę względy bezpieczeństwa – dystansowania społecznego - zebranie odbędzie się przed wejściem głównym do budynku.

Proszę wszystkich członków wspólnoty o obecność.

W razie pytań proszę o kontakt pod numerem telefonu: 798 362 834.

członek wspólnoty Adam Makowski

#2 2020-06-28 16:56:10

adam_makowski
Administrator
Liczba postów: 6
Windows 8.1Firefox 77.0

Odp: zebranie wspólnoty 29.06.2020 r.

W związku ze zwołaniem zebrania wspólnoty, przygotowałem szereg dokumentów umożliwiających nam sformalizowanie tego zebrania oraz umożliwiających podjęcie dalszych kroków mających na celu odwołanie zarządcy.

Przygotowane przeze mnie dokumenty to:
1) pełnomocnictwo do reprezentowania na zebraniu dla osób, które nie mogą uczestniczyć w nim osobiście (wymagana jest forma pisemna pełnomocnictwa)
2) protokół zebrania wspólnoty - który zostanie uzupełniony zgodnie z przebiegiem zebrania
3) lista obecności osób na zebraniu
4) projekty uchwał, które chciałbym przedstawić jako wolne wnioski
5) wniosek o zwołanie zebrania wspólnoty - zebrania które musi być protokołowane przez notariusza - termin, miejsce i przedmiot zebrania (porządek obrad) pozostaje sprawą otwartą - do ustalenia na zebraniu
6) projekt uchwały o zmianie sposoby zarządzania do wniosku o zwołanie zebrania wspólnoty

Jeśli ktoś chciałby wspomóc mnie w redagowaniu dokumentów, może ma już doświadczenie w tej kwestii, ma wzory dokumentów - zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam
Adam Makowski

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum